KOTAI KOKKEKNIVE
Kotai kokkeknive - foretrukket af michelin-kokke
Kotai - asiatisk elegance...
Hos Maxigastro finder du de lækre knive fra KOTAI. KOTAI blev født som en kombination mellem asiatisk elegance og vestlig stabilitet. Let, præcis og ultra-skarp som en japansk kniv, men alligevel rustfri, robust og meget holdbar som en tysk kniv. KOTAI's mission er at give kokke mulighed for at omdanne ideer til virkelighed og udtrykke deres kreativitet i køkkenet, ved at tilbyde dem inspirerende og pålidelige værktøjer.
KOTAI knive er fremstillet ved at kombinere traditionelle knivfremstillingsmetoder med avancerede teknologiske processer såsom vakuumvarmebehandling og kryogen køling for at optimere stålets mekaniske egenskaber. Hver eneste KOTAI-kniv har været igennem en streng kvalitetskontrolproces og vil ikke forlade fabrikken, før den er kontrolleret manuelt af 3 forskellige inspektører.

ELEGANT PRODUKT I ELEGANT INDPAKNING
Kotai - fremstillet i japansk stål...
KOTAIs knive er lavet af japansk 440C, et førsteklasses stål, der afbalancerer et højt kulstofindhold for hårdhed, skarphed og kantretention med den perfekte mængde krom for at forhindre korrosion. Det bedste fra begge verdener - japansk præcision, vestlig robusthed.
HåndlavetKnivskarpt japansk stål
Perfekt afbalanceret for komfort
Rustbestandig
Ultra holdbar livstidsgaranti
Knivbeskyttelse inkluderet
440C har mere end 2x kulstofindholdet end andet premium stål. Bladet der er varmebehandlet til HRC 59 hårdhed holder sin knivskarpe kant ekstremt længe.
Den perfekte vægtfordeling og håndpoleret pakkawood-håndtag er designet til, at du let kan skære gennem de hårdeste produkter uden at gå på kompromis med komforten.


