Den perfekt opvaskemaskine til restaurant eller storkøkken

Her finder du den helt rigtig opvaskemaskine til restauranten, storkøkkenet, cateringfirmaet eller andre steder, hvor der ønskes en professionel opvaskeløsning.

440-2000.jpg__PID:d38af0ff-e912-483e-9ac9-25b918d78219

Den perfekte opvaskemaskine restauranten, storkøkkenet, cateringfirmaet eller andre steder, hvor der er behov for en stabil opvaskeløsning med fokus på høj kvalitet ogperfekte opvaskeresultater.

Med denne opvaskemaskine fra SARO i Tyskland får du en løsning, hvor du ikke skal tænke på andet end at vaske op - der er nemlig indbygget system til selv at dossere opvaske- og afspændingsmiddel.

Automatisk dossering af sæbe
Automatisk dossering af afspændingsmiddel
Stor kedel giver stor kapacitet
Opvaskeprogrammer på 60, 120 og 180 sekunder

Makinen har digital kedel og tanktermostat der sikrer konstant vandtemperatur. Den store keddel på 58 liter sikrer kontinuerlig opvask selv de mest krævende steder.

Kun kr. 32.995,- (26.396,- excl. moms) - gratis fragt

Alt det tekniske

Hvis du har lyst til at sætte dig ind i alt det mere tekniske, så kan du læse videre her:

Materiale: (hus og skyllearm) rustfrit stål

Dørhøjde: 400 mm
Vandtæt IP 44 vaskepumpe

Sæbedispenser
Skyllemiddeldispenser

Trykregulator

Opvasketid: 60/120/180 sekunder

Kedel- og tanktermostat: digital

Maks. tallerkenhøjde: ca. 400 mm
Maks. glas højde: ca. 395 mm
Kurvdimensioner: 500 x 500 mm

Når åbnet er hætten på opvaskemaskinen 1830 mm høj

Vægt: 111 kg

Dimensioner: B 750 mm x D 880 mm x H lukket: 1390 mm

Kapacitet: Kedel: 7,4 liter
Tank: 58 liter
Temp. Kedel: 85°C
Tank: 58 °C

Tilslutning: 400 V - 50 Hz - 8,6 kW, Opvarmningselement Kedel: 7,5 kW, Opvarmningselement Tank: 6 kW

sg.png__PID:bbcb6e3c-3d19-4546-b292-526b968c217e

Sådan bruger du en professionel opvaskemaskine

Når du bruger en professionel opvaskemaskine skal alle madrester m.v. afskylles - det er vigtigt for maskinens holdbarhed og for at sikre en ren opvask.

Professionelle opvaskemaskiner sørger ikke for at tørre opvaske, den bliver skyllet ved høj temperatur og skal derefter damptørre, det er derfor en god idé at have et stativ og nogle ekstra opvaskebakker.

Blødt vand?

En professionel opvaskeløsning kræver i har et anlæg til blødt vand - da de fleste restauranter og storkøkkener allerede har blødt vand er denne ikke med indbygget blødgøringsanlæg - der skal tilsluttes blødt vand fra eksternt anlæg til maskinen.

diamond_opv_fritlagt.png__PID:9e684e1e-6567-4660-98d7-4551780ed30c