Står du og skal starte en ny restaurant eller café. Eller skal du have opbygget en kantine eller et professionelt køkken - så hjælper vi gerne med et samlet tilbud og der kan være rigtig mange penge at spare.

Som totalleverandør af udstyr til storkøkken, kantine og restaurant råder vi over 25.000 forskellige produkter og det du ikke lige kan finde på vores webshop kan vi uden tvivl skaffe. 

Start af pizzaria - udstyr til pizzaria

Vi råder over et meget stort udvalg hvis du går med tanker om at starte et pizzaria. Vi har f.eks. et kæmpe udvalg af pizzaovne, dejblandere, dejudrullere

og køleskabe og køleborde til pizzadej. Og så har vi naturligvis et stort udvalg af pizzadiske, som findes i rigtig mange varianter og størrelser. 

Starte en café eller restaurant - udstyr til ny café og restaurant

Med mere end 25.000 varer og mange års erfaring kan vi hjælpe dig med råd og vejledning, til hvad du skal bruge, hvis du skal starte en café eller restaurant. Vi har allerede hjulpet mange i gang med ny café og restaurant.

Vi råder over alt fra professionelle industriovne til stegeplader og kaffemaskiner / espressomaskiner. Og vi giver naturligvis gerne råd og vejledning og et samlet tilbud på en komplet løsning til nyt udstyr til café og restaurant.

Udstyr til storkøkken og kantine

Som leverandør med fokus på professionelt udstyr til industrikøkkenet har vi naturligvis mulighed for at hjælpe dig som leverandør til storkøkken og kantine. Vi har produkter i mange forskellige prisklasser og hjælper gerne med råd og vejledning, hvis du har brug for udstyr til kantine eller opbygning af et nyt storkøkken.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing