Hvad er hemmeligheden bag succes? Server dine kunder vin ved den helt rigtige temperatur...

At servere vine ved den rigtige temperatur sikrer, at dine kunder altid vil blive overrasket over dens smag og vende tilbage gang på gang for mere. Velserveret vin demonstrerer din professionalisme og garanterer kundeloyalitet, hvilket forbedrer din virksomheds rentabilitet. Tjek de anbefalede temperaturer for dit udvalg af vine for at vælge det Enofrigo-produkt, der passer bedst til dit behov.

WINEMAX

VELEGNET TIL PRIVAT & RESTAURANT

260 cm i højden med 67 cm i bredden og 66 cm i dybden. Med den iøjnefaldende højde og det slanke, attraktive ydre, der er typisk for et specialfremstillet produkt, vil WINEMAX garanteret henlede opmærksomhed på dine udvalgte flasker, uanset om du vælger et enkelt modul som et søjleformet display eller kombinerer flere moduler. Ved brug i lokaler hvor kræves min. støj anbefaler vi ekstern køleenhed.

Kun de bedste materialer: glas, aluminium, stål og sofistikerede laminater. Attraktive reflekser fra et spejlfinish interiør. Raffinerede udseende takket være ensartet, varm LED-belysning. Med sin opmærksomhed på detaljer, unikke højde-til-bredde-forhold og modulopbyggede design har WINEMAX alle egenskaberne for et skræddersyet skab. Det kan danne sammensætninger, så det passer til dit behov og arkitekters og indretningsarkitekters specifikationer.

SE MERE HER...

MIAMI

VELEGNET TIL PRIVAT & RESTAURANT

Elegant, enestående, praktisk og sikkert. Miami vinskabe har en afgørende, perfekt form. Upåklagelig teknologi. Rum og lys. Miami-skabe har en naturlig fascination, der ikke behøver glitter for at skille sig ud. De beskytter dine vine i selvsikker stilhed. Og overlader fokus på selve flaskerne.

4 STØRRELSER
I Miami vinskabe giver et arrangement af LED-lys rundt om døren og rummeligt laminatinteriør slående effekter af lys og refleksion, der fokuserer opmærksomheden på vinene og forbedrer deres udseende. En reduceret dybde på kun 50 cm uden håndtag gør disse skabe ekstremt alsidige.

SE MERE HER...

WINE LIBRARY

VELEGNET TIL RESTAURANT

Rummelig, smart og smukt lys. Med LED-belysning på dørene, stålhåndtag og interiør i rustfrit stål med en sofistikeret spejlfinish er Wine Library det perfekte køleskab til at tilføje stolt skønhed til udseendet af dine mest raffinerede vine.

Dette specielle køleskab fås i to højder, 220 cm eller 260 cm, og i to forskellige versioner: todørs (bredde 145 cm) eller tredørs (bredde 213 cm). Hvert modul leveres med uafhængig temperaturkontrol for hvert køler. Et fugtkontrolsystem er tilgængeligt som tilbehør for at sikre den perfekte fugtighed til propper og etiketter.

Section
Drop element here!

ENOGALAX

VELEGNET TIL PRIVAT & RESTAURANT

Alsidig, smart og funktionel. Dette køleskab er udtryk for maksimal teknisk ekspertise, der fremmer frihed til layout og betjening. Med indbygget eller ekstern køleenhed. Enkelt eller dobbeltsidet. Fuld loftshøjde eller kompakt. Dimensionerne og designet af dette modulære vinskab er sådan, at en uendelig række af kombinationer og konfigurationer kan opnås.

Enogalax vinkøleskab tilbyder fleksibilitet, ikke kun med hensyn til design, men også betjening: motoren kan placeres i skabet eller hvis dekræves et støjsvag skab kan placering ske eksternt. Hvert modul er udstyret med et uafhængigt kontrolsystem, der regulerer temperatur og fugtighed (valgfrit) i det enkelte køleskab. Blandt de forskellige valgfrie funktioner, der er tilgængelige, er en indbygget lysdæmper, der giver kontrol over lysstyrkeniveauet for den indvendige LED-belysning.


I.AM DUAL VENT

VELEGNET TIL RESTAURANT

Fremragende ydeevne, energibesparelse, høj kapacitet og bæredygtighed. Dette seneste generations vinskab er et sandt emblem på ansvarlig teknologi. i.Am er fremstillet udelukkende af genbrugsmaterialer og er fuldstændig isoleret. Det betyder, at den respekterer miljøet og holder forbruget på et minimum, samt leverer fremragende ydeevne og valgfrihed i finish og funktion.

Produkter i i.Am-serien fås i tre højder – 1200, 1600, 2000 – og to dybder – 75 cm og 55 cm (FIT-version). Dette gør i.Am utrolig alsidig og opfylder de mest krævende kunders behov. Tilgængeligheden i forskellige højder og dybder gør i.Am i stand til at tilfredsstille kunder, der har behov for en høj lagerkapacitet og dem, der ønsker rimelig kapacitet kombineret med kompakte dimensioner.


I.AM CONVERSATORE

VELEGNET TIL PRIVAT & RESTAURANT

Respekt, ideel luftfugtighed, ensartet temperatur og lave lysniveau. Hvis du ønsker, at dine bedste vine skal ældes og udtrykke deres karakteristiske smag og aroma fuldt ud, er Conservatore kabinettet for dig. Conservatore er specielt designet til at lagre dine vine korrekt med et minimum af støj.

Efter modning er lagring den vigtigste del af processen, især for rødvine. Over 3-6 måneders lagring sker der fysiske og kemiske reaktioner i vinen for at forbedre dens smag, aroma og farve. Oxidationen af ​​tanniner, for eksempel, giver rødvine en blødere smag, og et særligt bemærkelsesværdigt resultat opnås med vine som Cabernet Sauvignon og Nebbiolo. Ældning på flaske kræver et nøje kontrolleret ældningsmiljø. Meget lave lysniveauer og en konstant temperatur er særligt vigtige. Flasker skal også opbevares vandret for at opretholde det korrekte fugtighedsniveau i proppen.

Se mere her...

Alle produkter fra Enofrigo er skaffevarer og kan derfor ikke returneres eller ombyttes. Da de produceres efter ordre - leveringstid er 3-6 uger.