Vi er stolte af at præsentere vores sortiment fra den anerkendte leverandør, Casselin, fra Frankrig.

Produktkvalitet:
Casselins designkontor er involveret i alle faser af produktionen, lige fra modtagelse af reservedele til udholdenhedstests af færdige produkter. Kvaliteten af vores Casselin® produktserier er et præstationsmål, der ligger os nær hjertet og gør det muligt for os at etablere os både i Frankrig og i udlandet.

Efter salgsservice:
Casselin er altid opmærksomme og stræber efter at være reaktive samt stå til rådighed for alle vores forhandlere og brugere af udstyr til køkkener, hoteller og restauranter. De har altid et permanent lager af reservedele til hver af vores referencer. 

Forpligtelser
- Pålidelighed: Produktets pålidelighed er vores første forpligtelse. Vi designer kvalitetsprodukter, der gør det muligt for dig at levere den bedste service til dine kunder.

- Service: Logistik opfylder nutidens krav: Produkttilgængelighed, hurtig levering. Casselin tilbyder dig pålidelige produkter, og vi optimerer styringen og opfølgningen af produktions- og leveringsprocessen.

- Tilgængelighed: Hele Casselin-teamet er klar til at lytte til dine behov, og vi er altid tilgængelige for at yde dig den bedste service.

- Effektivitet: Vi sætter vores kompetencer til din rådighed for at finde løsninger og imødekomme dine forventninger.

Vi er overbeviste om, at Casselin's produkter vil opfylde dine behov og sikre, at din køkken-, hotel- eller restaurantvirksomhed fungerer problemfrit. Tak fordi du valgte os som din pålidelige leverandør.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing