I.AM CONVERSATORE - perfekt opbevaring af vin

Respekt, ideel luftfugtighed, ensartet temperatur og lave lysniveau. Hvis du ønsker, at dine bedste vine skal ældes og udtrykke deres karakteristiske smag og aroma fuldt ud, er Conservatore kabinettet for dig.

Conservatore er specielt designet til at lagre dine vine korrekt med et minimum af støj. Efter modning er lagring den vigtigste del af processen, især for rødvine. Over 3-6 måneders lagring sker der fysiske og kemiske reaktioner i vinen for at forbedre dens smag, aroma og farve. Oxidationen af ​​tanniner, for eksempel, giver rødvine en blødere smag, og et særligt bemærkelsesværdigt resultat opnås med vine som Cabernet Sauvignon og Nebbiolo.

Ældning på flaske kræver et nøje kontrolleret ældningsmiljø. Meget lave lysniveauer og en konstant temperatur er særligt vigtige. Flasker skal også opbevares vandret for at opretholde det korrekte fugtighedsniveau i proppen.

  • Mørk glasdør
  • Anti-vibrationssystem
  • Fugtsystem
  • Aktive kulfiltre
  • LED belysning
  • Ensartet temp. 12-18 gr.
  • Vandret opbevaring

Mørk glasdør og LED belysning

Skabets termoruder er lavet af mørkt glas for at sikre maksimal beskyttelse mod lys. Den omskiftelige LED-indvendige belysning er diffus og arrangeret, så du kan læse etiketter selv på de nederste hylder uden at påvirke vinens egenskaber.

Konstant temperatur

Temperaturen inde i skabet er ensartet. Du kan indstille den ideelle temperatur til dine vine i et område mellem 12° og 18°C. For at opretholde en ren og beskyttende atmosfære inde i skabet, har Enofrigo installeret et system, der til enhver tid opretholder en perfekt afbalanceret luftfugtighed. Aktive kulfiltre og anti-vibrationssystem til lugtfri opbevaring uden skadelige vibrationer.

Perfekte skuffer

Specialskuffer til vandret flaskeopbevaring. Dine flasker opbevares i den ideelle position til ældning. Robuste hylder i  materialer af høj kvalitet garanterer nem skuffehandling, selv med en stor mængde flasker.

Elegante farvevalg

Skabets struktur er sort i farven. Forskellige udvendige surroundfarver giver dig mulighed for at skabe den effekt, du ønsker. Vælg Sort (N) for maksimal farvekontinuitet og et slående, autoritativt udseende, Sølv (A) for en lys, elegant atmosfære eller Light Wood for en atmosfære med en håndgribelig følelse af varme. Finishen af ​​træskuffefronterne matcher den udvendige ramme. Kabinettet er lavet af et genbrugsmateriale, der er let at rengøre, fingermærker og slagfast.

SØLV

TRÆ

SORT

IAM CONSERVATORE H2000
MIX 6+5 HYLDER
81 flasker bordeaux
60 flasker bourgogne
Fra kr. 50.995,- excl. moms
63.743,75 incl. moms

IAM CONSERVATORE H2000 FIT
MIX 6+5 HYLDER
40 flasker bordeaux
30 flasker bourgogne
Fra kr. 45.995,- excl. moms
57.493,75 incl. moms

IAM CONSERVATORE H2000 FIT SLIM
MIX 6+5 HYLDER
28 flasker bordeaux
20 flasker bourgogne
Fra kr. 44.995,- excl. moms
56.243,75 incl. moms