Videre til indhold
ALTID GODE PRISER - ALTID FRI FRAGT - TLF 91 25 52 30
ALTID FRI FRAGT - TLF 91 25 52 30

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Navn : Maxigastro.dk
Cvr-nr : 26204178
Adresse : Lone Kellermanns Vej 7 - 3MF - 2450 København SV

Email:
Salg: thomas@maxigastro.com
Service: service@maxigastro.com

Kun handel med erhverv
Maxigastro handler udelukkende med erhvervskunder. Alle priser på siden er angivet incl. og excl. moms.

Sådan køber du
Find varen og klik på knappen "Læg i kurv". Du kan nu enten handle mere eller gå til kassen, for at fuldføre din bestilling. På bestillingssiden indtastes køberoplysninger samt evt. alternativ leveringsadresse. Herefter åbner et nyt vindue, hvor der indtastes kreditkortoplysninger. Efter indtastning af disse oplysninger genereres en automatisk ordrebekræftelse som fremsendes til den e-mailadresse du har angivet i bestillingen.

Generelle bestemmelser:
Betaling sker med kreditkort via kryteret forbindelse og vi gemmer ikke dine kreditkortoplysninger. Når der bestilles på maxigastro.dk accepteres det at varer er solgt til erhversbrug og købelovens almindelige bestemmelser derfor ikke finder anvendelse. Når ordren er afgivet på maxigastro.dk fremsendes ordrebekræftelse og eller faktura, efter modtagelse af denne kan kunden ikke fortryde sit køb, men må istedet benytte sig af returretten. Ved nægtet modtagelse af en varer gælder samme vilkår som ved returnering af varer.

Reklamationsret
Betingelserne for køb hos Maxigastro afviger fra købelovens normale bestemmelser. Maxigastro benytter sig af købelovens bestemmelse om aftalefrihed mellem virksomheder. Maxigastro yder 1 års reklamationsret overfor virksomheder, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker kun ved korrekt brug af produktet og dækker derfor ikke ved f.eks. slitage eller skader opstået ved forkert betjening eller manglende vedligeholdelse samt uautoriserede indgreb. Eventuelle fejl skal meddeles Maxigastro indenfor rimelig tid, varer ombyttes kun i særlige tilfælde. Evt. reparationer skal udføres af en af Maxigastro henvist servicemontør. Der ydes som udgangspunkt 12 måneders garanti på alle produkter fra Maxigastro, garantien omfatter udelukkende de benyttede reservedele og ikke servicemontørens tidsforbrug, som faktureres efter regning. Produkter skal installeres af en aut. servicemontør for at opretholde garantien. 

Returnering af varer
Der er 14 dages returret på varer i original emballage eller for varer som er i samme stand som da de blev leveret, ved returnering opkræves et returneringsgebyr på 15%, dog min kr. 500,00 samt fragtomkostninger. Fragtomkostninger for returnering er:
Køkkenudstyr op til 30 kg. incl. emballage kr. 450,00
Køkkenudstyr over 30 kg. incl. emballage kr 1.250,00
Køkkenudstyr over 50 kg. incl. emballage kr 1.750,00
Køkkenudstyr over 100 kg. incl. emballage kr 2.250,00
Køkkenudstyr over 200 kg. incl. emballage kr 3.250,00


Ved returnering fra ikke brofaste øer tillægges fragtgebyr. Ved returnering af varer skal dette aftales med Maxigastro, efter indgået returaftale afhentes varen af Maxigastro og krediteres. Ved kreditering tilbagebetales købsbeløbet og returfragt tillægges. Anmodning om returnering og afhentning af varer kan ske ved at sende en mail 
her. Specialproducerede varer eller varer taget hjem efter bestilling (skaffevarer) kan ikke returneres. Har du modtaget en defekt vare skal du sende en reklamation, ved modtagelse af defekte varer gælder de almindelige betingelser for service. Maxigastro forbeholder sig ret til at udbedre skaden eller ombytte en defekt vare, som ikke er returneret indenfor fristen for returret.

Levering sker med GRATIS fragt til brofaste øer.

Produkter bestilt på Maxigastro leveres af vores underleverandører til den angivede bestillingsadresse, efter udført bestilling kan leveringsadressen ikke ændres.

Som køber er du forpligtet til straks ved varens modtagelse at kontrollere den leverede vare er den aftalte. Har varen taget skade under transport skal du straks reklamere til fragtfører/vognmand. Hvis det skal være muligt, at holde transportøren erstatningsansvarlig, skal fragtskader noteres på fragtbrevet. Når der ikke, ved modtagelsen, noteres at varen er beskadiget eller er modtaget med forbehold, modtages den som ubeskadiget ved levering.

Det er derfor meget vigtigt, at du kontrollerer forsendelsen straks, og gerne mens chaufføren er til stede. Modtager du forsendelsen, uden at undersøge dens tilstand og eventuelle transportskader eller forbehold for transportskader, derfor ikke noteres på fragtbrevet, risikerer du, at du selv hæfter for skader, der er opstået under transporten.

Leverancer med fragtmand sker på en af os oplyst leveringsdag. Hvis leverancen ikke kan modtages opkræves et fragtgebyr på kr. 400,00 excl. moms. Vi tager forbehold for forsinkede leverancer, ved forsinkelser kan varer ikke afbestilles, her gælder samme vilkår som ved returnering af varer.

Forbehold
Der tages forbehold for prisstigninger, taste- og trykfejl samt eventuelt udsolgte varer samt ændringer i specifikationer.