Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, når der skal vælges en professionel opvaskemaskine / industriopvaskemaskine. Og en industriopvaskemaskine kan bruges rigtig mange steder og være en god løsning i forhold til den traditionelle husholdningsmaskine - fordi både holdbarhed og vasketid er helt anderledes.

Fordele ved en professionel opvaskemaskine

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en industriopvaskemaskine f.eks. er vasketiden på mange maskiner helt ned til 60 sekunder og selv en "langsom" vask er overstået på 3-4 min. Opvasken skylles med 80 grader varmt vand - det giver sikker for, at bakterier ikke overlever og tørretiden forkortes. Og netop tørring er noget man skal være opmærksom på, for en professionel opvaskemaskine har ikke et program til at tørre opvasken, den skal dampe af efter afskylning.

Opvaskemaskine til restaurant, storkøkken og kantine

Til restauranten eller den større kantine samt storkøkken kan det være en fordel med en løsning hvor der indgår en hætteopvaskemaskine. Det er den perfekte opvaskeløsning til dig, der har mange opvaske i løbet af dagen eller mange indenfor kort tid. Løsningen kan suppleres med opvaskebord og bord med vask til afskylning. På den måde opnås en god arbejdsgang, der også er ergonomisk korrekt.

Opvaskemaskine til institution - børnehave / vuggestue m.v.

I mange institutioner benyttes stadig en traditionel opvaskemaskine og det kan også være en fin løsning, hvis det ikke var fordi opvasketiden er virkelig lang og der ofte hober sig opvaske op. En professionel opvaskeløsning giver korte opvasketider og der er altid rent service m.v. til børn og personale. Vi tilbyder komplette opvaskeløsninger med blødgøringsanlæg og montering til institutioner.

Blødgøringsanlæg til opvaskemaskiner

En professionel opvaskemaskine kræver blødt vand, du skal derfor altid have en blødgøringsanlæg til din industriopvaskemaskine. Som noget nyt kan vi nu også leverer industropvaskemaskiner med indbygget blødgøringanlæg, de kræver blot der tilsættes salt, som man kender det fra en traditionel opvaskemaskine. En opvaskemaskine med indbygget blødgøring kan være en fordel på steder, hvor der f.eks. er begrænset plads. 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing